• Joost Wesdorp completeert selectie Zaterdag 1

De Zaterdag 1 is klaar voor het nieuwe seizoen. Met de komst van Joost Wesdorp is de selectie voor volgend seizoen compleet. Wesdorp komt over van Tholense Boys en is de vijfde aanwinst die we mogen begroeten.

Wesdorp is net als de andere vier nieuwelingen een oude bekende van de club en keert dus ook terug op 't Ooievaarsnest. Hij doorliep als junior een groot deel van de jeugdopleiding bij Halsteren om uiteindelijk na een seizoen in het tweede zondagelftal zijn geluk te beproeven bij VVC en vervolgens Tholense Boys. Bij die laatste club speelde Wesdorp in de tweede klasse en dat is "de klasse die we heel graag willen gaan bereiken met Halsteren Zaterdag 1," aldus een gemotiveerde Wesdorp.

Voor de 25-jarige Wesdorp is met name de ambitie van Halsteren Zaterdag 1 en het weerzien met spelers met wie in de jeugd heeft samengespeeld. reden voor zijn terugkeer "Zo hoog mogelijk proberen te voetballen is een ambitie die mij heel erg aanspreekt. Daarnaast heb ik met de meeste jongens van de Zaterdag 1 in de jeugd gespeeld en hele mooie jaren meegemaakt. Dit was een belangrijke reden om terug te keren.

Met Joost Wesdorp is de selectie van Zaterdag 1 compleet. En ook de staf van Zaterdag 1 is compleet, dus wat trainer Remco van Haaren betreft, mag het nieuwe seizoen nu al beginnen.