• Jong RKC komt naar De Beek!

Het beloftenteam van RKC Waalwijk is donderdag 20 februari de tegenstander van Zondag 1 in het vriendschappelijke duel op sportpark De Beek.

Het tweede elftal van de Brabantse eredivisieclub speelt in de reservecompetitie van de eredivisie en staat daarin momenteel in de top 3 van de A-poule.

Onze Zondag 1 speelt regelmatig vriendschappelijke wedstrijden om daarmee alle selectiespelers de gelegenheid te geven wedstrijdervaring op te doen en zich in de kijker van de trainersstaf te spelen.

De wedstrijd tegen Jong RKC begint 20 februari om 20.00 uur. Het sportpark is gratis toegankelijk voor het publiek.

ASWH

Dinsdag 11 februari oefent Zondag 1 ook. Dan is de ploeg te gast in Hendrik-Ido-Ambacht bij tweededivisionist ASWH. Die wedstrijd begint om 20.00 uur.