• JO17-1 trekt sprint voor Heroes for Heroes op 11 januari a.s.

Als maatschappelijk partner van de stichting Heroes for Heroes toont RKSV Halsteren sportiviteit en komt de JO17-1 in actie tijdens de 9e editie van deze cycling marathon.

Samen in actie
    Op zaterdag 11 januari 2020 beleeft de JO17-1 de ultieme teambuilding in het Cultuurgebouw van Regionale Scholengemeenschap ‘t Rijks in Bergen op Zoom. Samen komen zij met honderden andere cyclers in actie om geld in te zamelen voor Heroes for Heroes, maatschappelijk partner van RKSV Halsteren.
    Het streven van Heroes for Heroes is om jong en oud op de fiets te krijgen om een mooi bedrag op te halen voor lokale en regionale instanties & goede doelen die de strijd tegen kanker aangaan.
    Met deze actie toont RKSV Halsteren niet alleen zijn sportiviteit als vereniging, maar ook het hechten van waarde aan maatschappelijke betrokkenheid.

Ook meedoen?
    Dat kan. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij. Voor de kinderen van 9 t/m 13 jaar zijn aparte blokken van een half uur beschikbaar. Inschrijven kan via www.heroesforheroesshop.nl of informeer via info@heroesforheroes.nl.