• Grote Clubactie gaat van start!

Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Wij doen ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is 750 loten (600 in 2017). Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas ten behoeve van de activiteitencommissie!

Voor de lotenverkopers die 5 of meer loten verkopen blijft de beloning van € 0,25 per lot intact.

Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Aanstaande maandag, dinsdag en woensdag komt de coördinator van de Grote Clubactie, Mischa Helmus, bij alle pupillenteams (tot en met Onder 13) langs op de training om de lotenboekjes uit te delen.

Aan wie mag  je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
    Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in in kantine vóór 19 november. Wil je meer verkopen dan kun je in de kantine een nieuw lotenboekje afhalen.

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een dagje uit en een 2e artikel gratis op masita.com!

Help het doel van RKSV Halsteren te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Avontura en/of Optisport. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.

Prijzen voor lotenverkopers: win een Playstation 4 met een spel naar keuze!

Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

Ook ontvangen de 3 beste verkopers net als vorig jaar een kadobon van 100% Voetbal.

Clinics van topsporters!
    Speciaal voor lotenverkopers dit jaar zijn er diverse (sport)clinics te winnen! Van voetbal, turnen en judo tot en met hockey, atletiek, handbal en zelfs een DJ-clinic. Een volledig overzicht vind je op kids.clubactie.nl.

Tip
    Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2018 is de activiteitencommissie van de club, ten behoeve van de jongere spelers.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,

Mischa Helmus,