• Gezocht: scheidsrechterscoördinator

Na vele jaren de functie van scheidsrechterscoördinator te hebben vervuld, heeft Jack van de Watering te kennen gegeven te willen stoppen met deze functie. De club is dus hard op zoek naar een vervanger voor Jack.

Wat houdt de functie van scheidsrechterscoördinator in?

Als coördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor de scheidsrechters en maak je deel uit van de commissie "Facilitaire wedstrijdzaken jeugd en senioren".

Tot je taken behoren:

• Plannen van scheidsrechters voor alle junioren- en seniorenwedstrijden (jeugd en senioren kan eventueel gesplitst worden)
    • Werving van scheidsrechters
    • Aanschaf van middelen voor de scheidsrechters, zoals bijvoorbeeld scoreboekjes, kaartensetjes, fluitjes, enzovoorts
    • Contactpersoon naar Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS)
    • Assisteren en begeleiden van scheidsrechters bij gebruik c.q. problemen met het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF), invulformulieren (bij gele/rode kaarten), rapportages, enzovoorts.
    • Organiseren van scheidsrechtersopleidingen, inclusief inschrijving, zo nodig planning locatie, begeleiding praktijk.
    • Uitrollen spelregelwijzigingen naar scheidsrechters toe.
    • Desgevraagd spelregelkennis verspreiden of vragen hieromtrent beantwoorden.
    • Optioneel: coördinator pupillenscheidsrechters
      • Werving van pupillenscheidsrechter/spelbegeleiders
      • Organiseren van cursus pupillenscheidsrechter/spelbegeleider
      • Begeleiden van pupillenscheidsrechters, dan wel het organiseren hiervan.

Mocht je interesse of vragen hebben, neem dan gerust contact op met Jack van de Watering (06-53324496).