• Gezocht: leden voor de sponsorcommissie

Onze Businessclub en sponsorcommissie zetten zich in voor (potentiële) sponsoren van RKSV Halsteren. De sponsorcommissie gaat er actief op uit om nieuwe bedrijven bij onze vereniging aan te laten sluiten en organiseert daarnaast veel evenementen gedurende het jaar.

Denk hierbij aan een kick-off van het seizoen, de businesslunches rondom thuiswedstrijden, een bedrijfsbezoek, een spreker (in samenwerking met de vereniging) en een seizoensafsluiting. Daarnaast dragen we ons steentje bij aan het jaarlijkse magazine ‘Halsteren in Beweging’ met interessante artikelen en mooie advertenties en initiëren we ‘Rondom de Wedstrijd’, met voor- en nabeschouwingen van thuiswedstrijden.

Lees meer over de businessclub via deze link.

Wij zijn op zoek naar:

Sponsorcommissie Leden (M/V)

Wat ga je doen?

Als lid van de Sponsorcommissie ben je commercieel ingesteld en ga je er actief op uit om nieuwe bedrijven bij onze vereniging aan te laten sluiten. Hierbij kan je denken aan:

• Je gaat bedrijven benaderen en informeren over RKSV Halsteren en de mogelijkheden van onze bruisende businessclub;
    • Je bezoekt verschillende potentiële sponsoren;
    • Je neemt deel aan en/ of organiseert mede verschillende evenementen;
    • Maandelijks neem je deel aan de vergaderingen van de Sponsorcommissie.

Als lid van de Sponsorcommissie herken jij jezelf in het volgende:

• Je bent creatief en commercieel ingesteld;
    • Je vindt het leuk om de club en ondernemers te helpen bij het realiseren van mooie win-winsituaties;
    • Het is handig wanneer je beschikt over een groot zakelijk netwerk;
    • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je legt makkelijk contact;
    • Je bezit een gezonde dosis (voetbal)humor
    • Naast ervaren kandidaten vragen we ook commercieel ingestelde studenten te reageren.

We bieden een uitdagende rol bij een gezellige sociale voetbalclub die volop in beweging is. Deze rol geeft je ook de kans je persoonlijke en zakelijke netwerk te vergroten!

Heb je interesse of vragen? Mail dan naar vrijwilliger@rksvhalsteren.nl of bel naar Wilbert de Jongh, vrijwilligerscoördinator, 06-86 83 89 63.