• Gezocht: leden commissie Sportiviteit en Respect

Het is al weer enige tijd geleden dat het waarden en normen-programma van RKSV Halsteren op de kaart is gezet. Het werk is echter nooit af, het is belangrijk dat het thema weer opgefrist gaat worden. Hiervoor zoeken we nieuwe:

Commissieleden Sportiviteit & Respect (M/V)

Wat ga je doen?

Als Commissielid Sportiviteit & Respect zorg je ervoor dat het waarden en normen programma van de vereniging up to date blijft en dat het een structureel onderdeel van het functioneren binnen de club blijft.

Zaken waar je als lid van de commissie mee te maken krijgt:

• Aangeven welk gedrag we wensen op de club, zowel binnen als buiten het veld. Ook gedrag op social media is hiervan onderdeel;
    • De goede sfeer bij de voetbalvereniging verhogen;
    • Sportiviteit, respect, normen en waarden bespreekbaar maken bij iedereen op de vereniging, waardoor bewustwording van het eigen gedrag wordt gecreëerd bij leden, ouders, bestuurders, trainers, coaches en toeschouwers.
    • Aanspreekpunt zijn voor leden van de club omtrent waarden, normen en (on)gewenst gedrag;
    • Adviesrol naar het bestuur omtrent deze thema’s.

Als Commissielid Sportiviteit & Respect herken jij jezelf in het volgende:

• Je hebt een positieve instelling;
    • Je hebt een sterk normen- en waardenbesef;
    • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
    • Je bent tactvol en bezit een gezonde dosis overtuigingskracht;
    • Affiniteit met het sociaal domein, ervaring als vertrouwenspersoon of scheidsrechter is mooi meegenomen, maar geen vereiste.

We bieden een uitdagende rol bij een gezellige sociale voetbalclub die volop in beweging is.

Heb je interesse of vragen? Mail dan naar vrijwilliger@rksvhalsteren.nl