• Gezocht: beelden van bekerfinale Halsteren - Argon seizoen '94-'95

Onze zeer ervaren clubarchivaris Wil Mouwen is in deze coronatijd toch weer op zoek naar nieuw materiaal uit de oude doos. Hij heeft ons gevraagd of er beelden zijn van de ooit gespeelde bekerfinalewedstrijd in de Kuip tussen Halsteren en Argon op Hemelvaartsdag 25 mei 1995. Op de kop af vijfentwintig jaar geleden dus...

Er zijn wel wat foto's van deze wedstrijd in het bezit van de club, maar ze zijn beperkt in aantal. Daarnaast zouden we ook graag filmbeelden van die wedstrijd in ons archief willen hebben. Bent of weet u iemand die deze beelden wel heeft? Dan willen we u vragen contact op te nemen met Wil Mouwen via w.mouwen@home.nl.

De bekerfinalewedstrijd was een hoogtepunt in de geschiedenis van de vereniging. Het was tevens de laatste amateurbekerfinale in de Kuip voorafgaande aan de landelijke KNVB-bekerfinale. Halsteren verloor de finale helaas met 0-3 van (het inmiddels in de zaterdag 1e klasse uitkomende) Argon uit Mijdrecht.

Wat zou het leuk zijn als we bij ons 100-jarig bestaan de beelden voor een breed publiek kunnen tonen. Alvast bedankt voor de medewerking!