• Geslaagde businesslunch afgelopen zondag

Zondag 29 september was er voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Baronie voor de eerste keer dit seizoen weer de inmiddels befaamde Businesslunch.

Deze lunch, weer prima verzorgd door onze medesponsor Bakker Bogers, werd bezocht door ruim 50 personen, zodat ook het netwerken weer ruim aandacht kreeg. Daarnaast gaf onze hoofdsponsor John Vermetten (Vermetten Accountants & Adviseurs) een korte presentatie over zijn sponsoring van en gevoel bij RKSV Halsteren. Zijn uitspraak 'op de Beek valt niets te halen', kon rekenen op luid applaus.

Deze prima bijeenkomst werd voortgezet op het veld met een hele goede wedstrijd van ons eerste team, dat Baronie met 2-0 klopte en hierdoor aan kop kwam van de ranglijst. De woorden van John bleken dus niet aan dovemans oren gericht.

De volgende businesslunch vindt plaats op 18 november, voorafgaand aan de wedstrijd tegen UDI'19.