• Het organisatiecomité van het Internationaal O10 Toernooi doet een oproep aan leden en sympathisanten van RKSV Halsteren om zich aan te melden als gastgezin voor de buitenlandse deelnemers aan dit toernooi.

  Op donderdag 30 en vrijdag 31 mei a.s. zullen in totaal 24 teams deelnemen aan het toernooi. Naast een aantal Nederlandse teams, waaronder PSV, SC Feyenooord, Vitesse en FC Emmen, zullen ook teams uit België, Duitsland, Engeland en Frankrijk acte de présence geven. 

  Voor een groot deel van deze teams is inmiddels onderdak geregeld. Het organisatiecomité is nog op zoek naar enkele gastgezinnen, die bereid zijn maximaal 2 nachten aan twee of drie deelnemers een slaapplaats beschikbaar te stellen en te zorgen voor het halen en brengen op de toernooidagen.

  De deelnemers variëren in leeftijd van 8 tot en met 10 jaar. 

  Klik op "Aanmeldingsformulier", druk het bestand af en vul het formulier in. U kunt op het formulier uw voorkeuren opgeven. Stuur het formulier vervolgens - liefst voor 15 april a.s. naar U10.jeugdtoernooi@rksvhalsteren.nl of lever het in aan de bar in de kantine. Het organisatiecomité zal vervolgens twee of drie spelers aan u toewijzen.

  Het organisatiecomité rekent op uw medewerking!

  Aanmeldingsformulier