• Ga jij met de Zomer Challenge de coronakilo's te lijf?

Door de corona-maatregelen hebben we de laatste maanden erg beperkt kunnen bewegen en sporten. Maatregelen worden nu langzaamaan en fasegewijs versoepeld. Inmiddels worden bij ons de trainingen weer hervat maar wanneer de competitie weer van start gaat is nog onbekend.

Ook onze buren van de tennisvereniging HTV zijn weer gestart. Daar mogen alle leden weer komen tennissen op het moment dat ze dat willen. Uiteraard ook daar onder de bekende corona-voorwaarden.

Bij de tennis is het zo dat je kunt tennissen op het moment dat je dat wilt op alle dagen van de week tussen 9:00 uur 's ochtends en 23:00 uur 's avonds.

Wij ontvingen van de tennisvereniging het aanbod om onze leden van het tennispark gebruik te laten maken gedurende de zomer. Speciaal voor diegenen die weer lekker willen sporten, wat aan de conditie willen doen en/of wat overtollige coronakilo's kwijt willen raken.

Het aanbod luidt als volgt: in de maanden juni, juli en augustus kun je tijdelijk lid worden van de tennisvereniging. Je krijgt dan twee tennislessen van de trainers van de club. Dat zijn gediplomeerde tennistrainers. En je krijgt een tennisracket in bruikleen als je dat wenst.

En je kunt deelnemen aan alle evenementen van de tennisvereniging zelf. Dat zijn de clubkampioenschappen, Vrienden van HTV Live, het Open Halsterse Jeugdtoernooi en alle andere evenementen. Je wordt dan ook automatisch lid van de KNLTB. En daarmee kun je dan aan alle toernooien deelnemen die onder KNLTB organisatie plaatsvinden al is het ook daar afwachten wanneer het georganiseerd wedstrijden spelen weer van start gaat. Maar normaal gesproken organiseren alle tennisverenigingen toernooien waar alle KNLTB leden aan kunnen meedoen.

De kosten hiervan bedragen € 50,- per persoon.

Wil je hierover meer informatie of wil je je al aanmelden stuur dan even een berichtje naar Ledenadministratie@HTVHalsteren.nl.