• Even voorstellen: vice-voorzitter John Walthuis

Op 14 juni 2018 werd John Walthuis gekozen tot vice-voorzitter van RKSV Halsteren. John kom wegens een optreden bij tv-programma Jinek niet bij de ledenvergadering aanwezig zijn. Om die reden introduceert John zich bij deze via de website:

John is geboren op 17 april 1948 en groeide op in Breda, tot 1969, en via Terneuzen naar Bergen op Zoom en Halsteren. John is vader van een zoon en een dochter, getrouwd met zijn lerares Russisch, die uit een eerdere relatie ook een zoon en een dochter heeft. Hij woont in Roosendaal en heeft naast gezin en familie als hobby's voetbal kijken, golfen (actief en passief) en mensen helpen "groeien".

John heeft in zijn actieve voetballoopbaan bij Baronie gekeept, PTT Breda, Zoet Boys, VVC'68, het Brabants Elftal en het zaalvoetbalteam van Halsteren.

Qua bestuurlijke ervaring heeft John deze opgedaan bij o.a. de gemeenteraad van Halsteren (8 jaar) en als directeur bij Bruynzeel Potloden in Bergen op Zoom (10 jaar). Hij is nu werkzaam bij All Office Van den Corput in Bergen op Zoom (en Breda).

John is ambtieus en wil graag helpen RKSV Halsteren ook in de zaterdagcompetitie te laten verbeteren, de voorzitter van RKSV Halsteren te helpen bij verlichting van diens taken (en "verjonging" van het Bestuur in gang te zetten, John is 70, de voorzitter bijna 80, dus de eerste stap lijkt daarmee gezet :-).

Binnen het bestuur zal John zich vooral richten op de zaterdagtak, de sponsoring en de businessclub.