• Even voorstellen... onze vrijwilligerscoördinator

Het bestuur is verheugd te kunnen melden, dat het de vacature van vrijwilligerscoördinator heeft ingevuld. Met directe ingang zal Wilbert de Jongh deze belangrijke verenigingsfunctie gaan bekleden. Wilbert stelt zich graag zelf aan u voor.

Ik ben Wilbert de Jongh, 39 jaar, getrouwd en sinds 2007 woonachtig in Halsteren. Mijn twee zoons voetballen bij RKSV Halsteren. Peter (9 jaar) speelt bij JO10-2, Thomas (7 jaar) bij JO8-1. Hierdoor ben ik sinds een jaar of 3 regelmatig op zaterdagmorgen op het voetbalveld te vinden.

Zelf ben ik geen voetballer, maar zeker wel een voetballiefhebber. Graag wil ik iets voor de club betekenen.

Ik heb een opleiding Personeel en Arbeid en Inmiddels ben ik meer dan 15 jaar actief als recruiter.

Sinds 2010 werk ik bij Positon in Bergen op Zoom, een werving & selectie bureau in de techniek, industrie en maritieme sector.

Ik heb begrepen dat er nog geen vrijwilliger coördinator of iemand die zich bezig houdt met het werven van vrijwilligers is. Deze rol heeft veel overeenkomsten met mijn werk en op dit gebied zou ik dan ook graag mijn steentje bijdragen!

De komende tijd wil ik de vereniging en zijn vrijwilligers leren kennen en krijg ik graag een beeld van de vraag naar vrijwilligers. Voor de interne organisatie wil ik een aanspreekpunt zijn op dit gebied. Verder wil ik leden (en niet leden) gaan bereiken om ze enthousiast te krijgen om een bijdrage als vrijwilliger te leveren bij RKSV Halsteren.

Uiteraard sta ik open voor tips, suggesties en jullie hulp!

Mocht je met mij in contact willen komen kan je een mail sturen naar vrijwilliger@rksvhalsteren.nl

Het bestuur wenst Wilbert heel veel succes toe in zijn functie!