• Eenmalige actie: bestel nu een clubhanddoek van RKSV Halsteren!

Het zijn momenteel bijzondere tijden voor iedereen. De coronacrisis raakt ons allemaal. Van iedereen wordt verwacht om sociale afstand te houden, zo min mogelijk naar buiten te gaan en thuis te werken waar mogelijk. Het sportseizoenen is abrupt beëindigd, maar gelukkig zijn de trainingen weer hervat.

Ook voor onze club zijn het logischerwijs zware maanden. Maandenlang geen inkomsten in de kantine rondom wedstrijden en trainingen, sponsoren die in zwaar weer verkeren en ga zo maar door. We hebben daarom besloten een actie op te gaan zetten waarbij jullie, als leden en supporters, geheel vrijblijvend de kans hebben om de club te steunen.

Clubhanddoekactie

Met een heuse clubhanddoekactie bieden we jou de mogelijkheid om een even prachtige als unieke handdoek aan te schaffen, geheel in stijl van onze club. Op deze manier kan je de club steunen, omdat van élke verkochte handdoek er maar liefst € 5,- direct naar onze club gaat! De actie start op 8 juni a.s. en zal eindigen op 28 juni.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Ga vanaf 8 juni naar de website https://www.myclubstore.eu/clubs/rksv-halsteren/
    2. Op deze webshop pagina van onze club kun je de handdoeken zien en informatie vinden over de actie.
    3. Bestel hier de handdoek(en) en ga naar de betaalpagina.
    4. Reken hier de bestelde handdoek(en) af, waarna ze in productie gaan.
    5. Alle bestelde handdoeken worden ca. 3 weken na sluiting van de shop afgeleverd bij de club. We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden.

Lig jij deze zomer op het strand met zo'n unieke handdoek van RKSV Halsteren? Grijp die kans dan snel! En... samen komen we hier doorheen!