• Diploma's voor Halsterse trainers

Goed nieuws van het trainersfront! Ons verenigingskader is weer twee (hoger) gediplomeerde trainers rijker.

Onze trainer van de Zaterdag 1, Remco van Haaren behaalde onlangs zijn UEFA B l Trainer Coach 2 diploma. Een pittige opleiding, waarmee Remco in ieder geval een licentie heeft verkregen om met Zaterdag 1 naar de tweede klasse te kunnen.

De keeper van Zaterdag 1, Ronald van Leeuwen, mag zich officieel goalkeeper-coach noemen. Hij verkreeg het zogenoemde GKC C diploma. Ronald is is daarmee gediplomeerd keeperstrainer voor jeugdteams Onder 8 tot en met Onder 15.

Met deze diploma's heeft het opleidingskader van Halsteren weer een kwalitatieve stap voorwaarts gemaakt, hetgeen naadloos past in het streven van onze club om  zowel de jeugd als de Zaterdag 1 een kwaliteitsimpuls te geven. Dat is namelijk voor een belangrijk deel afhankelijk van de kwaliteit van het technisch kader dat de teams begeleidt.

We feliciteren Remco en Ronald van harte met hun behaalde diploma's en hopen nog lang van hun kennis en kunde gebruik te mogen maken!