• De route naar het nieuwe seizoen

We hebben er met z’n allen een even bijzonder als bizar voetbalseizoen op zitten. De corona-uitbraak zorgde ervoor dat het seizoen eerder werd beëindigd en dat er geen kampioenschappen, promoties en degradaties waren. Nu de maatregelen verder versoepeld zijn, kunnen we voorzichtig vooruit kijken naar de start het seizoen 2020/’21. En wij hebben de route naar de start voor jou.

Op 1 juli is het seizoen 2020/’21 officieel van start gegaan. Dit houdt in dat alle gegevens van het afgelopen seizoen door de KNVB zijn verwijderd uit Voetbal.nl (en de Voetbal.nl-app). Een team is weer vindbaar op Voetbal.nl als deze door de KNVB is ingedeeld in een (beker)competitie. Als de vereniging de speler heeft toegevoegd aan het team, dan ziet de speler zijn of haar eigen team weer terugkomen in zijn persoonlijke omgeving op Voetbal.nl. Met deze activiteiten zijn we nog bezig.

VERSOEPELINGEN

Eind juni kwam het kabinet met overwegend goed nieuws voor de liefhebber van amateurvoetbal. De aangekondigde versoepelingen werden nog verder verruimd. Voor onze club betekenen de nieuwe versoepelingen dat we weer bezoekers kunnen toelaten op de accommodaties. Familie, supporters en sympathisanten kunnen dus weer langs de lijn plaatsnemen, mits ze zich houden aan de basisregels. Daarnaast is 't Ooievaarsnest weer open.

SPEELDAGENKALENDER

De al eerder aangekondigde versoepelingen houden ook in dat de competitie voor alle categorieën conform de eerder gepubliceerde speeldagenkalender kan worden afgewerkt. De speeldagenkalender is te vinden op https://www.knvb.nl/downloads/sites/bestand/knvb/21584/speeldagenkalender-zuid-2020-2021

INDELINGEN

Dan is er nog een lijst met belangrijke data voor voetballers en dan met name de indelingen. Want wanneer weet je nu of die befaamde dorpsderby weer wordt gespeeld, of dat je opnieuw bij die ‘angstgegner’ in de poule zit? Of tegen welke opponenten begin je het bekeravontuur? We hebben een overzicht voor je gemaakt, waarin de route richting de seizoenstart duidelijk wordt gemaakt.

• De poule-indelingen voor de teams in de A-categorie zijn voor zowel de competitie als de bekercompetitie inmiddels gepubliceerd. Ook het wedstrijdprogramma voor de poulefase van de bekercompetitie in de A-categorie is afgelopen week gepubliceerd (zie Voetbal.nl);
    • Op of rond 1 augustus publiceren we de trainingsindeling van de club. Hierover wordt deze week nog afgestemd met VVC'68;
    • Uiterlijk 7 augustus wordt het wedstrijdprogramma van Zondag 1 gepubliceerd door de KNVB;
    • Op 7 augustus publiceert de KNVB de poule-indelingen van de bekercompetitie voor de B-categorie;
    • In de week van 17 augustus starten de trainingen;
    • In het weekend van 29/30 augustus beginnen we met de bekercompetitie.

CONTRIBUTIE

In september zal de contributie voor het nieuwe seizoen geïnd gaan worden. Helaas zijn er nog steeds leden die de contributie over het afgelopen seizoen niet voldaan hebben. Voor deze leden geldt, dat zolang de contributie over het vorige seizoen niet is voldaan, zij niet gerechtigd zijn om te voetballen. We roepen die leden dan ook op om de contributie zo snel mogelijk over te maken, zodat we in september met een schone lei kunnen beginnen!