• Zoals eerder gepubliceerd beginnen de trainingen in de week van 19 augustus a.s.. Dat is over een kleine anderhalve week. Omdat iedereen natuurlijk erg benieuwd is wanneer hij of zij zal gaan trainen, publiceren we nu alvast de concept-trainingstijden voor dit seizoen.

  Het gaat nadrukkelijk om een concept-schema. Er zijn namelijk nog twee redenen, waarom het schema nog kan worden gewijzigd.

  Omdat we het sportpark delen met VVC ’68 delen we de trainingsvelden altijd in overleg met VVC ’68 in. De velden van het sportpark zijn eigendom van de gemeente. Over het gebruik van het kunstgrasveld hebben we de vraag om een uitspraak gesteld aan de gemeente, aangezien beide verenigingen dit veld op dezelfde dagen wensen te gebruiken.

  Daarnaast heeft RKSV Halsteren te maken met een kwalitatief ondermaats trainingsveld (veld C), waarop een groot deel van het afgelopen seizoen niet getraind en gespeeld kon worden. Ook hierover ligt een vraag bij de gemeente. Het bestuur vindt de situatie rond veld C zoals vorig seizoen onacceptabel en wil van de gemeente weten wat het alternatief is, mocht het veld in oktober opnieuw niet meer bespeelbaar blijken te zijn.

  Zodra er meer duidelijkheid is over deze twee punten, zal het definitieve overzicht van de trainingstijden direct worden gepubliceerd.

  Klik op onderstaande button voor de concept-trainingstijden. Er opent een nieuw scherm.

  Concept-trainingstijden 2019-2020