• Busreis naar Quick '20 - Halsteren

Na de 1-0 winst in de thuiswedstrijd tegen Quick '20 heeft Halsteren 1 (zo) de promotie naar de derde divisie voor het grijpen! De steun van het geel-zwarte legioen in Oldenzaal zal nodig zijn om dat zeker te stellen. Komende zondag speelt Halsteren 1 (zo) om 14.00 uur die belangrijke wedstrijd op sportpark Vondersweijde tegen Quick '20. Makkelijk zal het niet worden, maar het uitgangspunt is in ons voordeel.

Wil je komende zondag mee met de bus naar Oldenzaal, geef je dan zo snel mogelijk op via info@rksvhalsteren.nl.

De bus zal rond 10.00 uur vertrekken (exacte tijd volgt nog) en rond 20.00 uur weer terug zijn in Halsteren, alwaar de kantine geopend is en - ongeacht het resultaat - nagepraat kan worden onder het genot van een drankje.

De kosten van de busreis zijn € 10,00 p.p. Geef je z.s.m. op via info@rksvhalsteren.nl. Alleen als zich voldoende supporters aanmelden, zal de bus rijden. Dus laat het z.s.m. weten (liefst vrijdag 8 juni) of je mee wilt.