• Bezoek JO10-1 aan het Rat Verlegh stadion

    Het was zo ver, de JO10-1 had bij de Schipper Accountants Talenten Cup 2019 van NAC op 20 februari jl. niet alleen de derde prijs behaald maar ook nog eens de sportiviteitsprijs gewonnen. Daarmee won het team een rondleiding door het Rat Verlegh stadion van NAC en een bezoekje aan het NAC-museum. 

    Woensdagmiddag 12 juni jl. mochten de jongens dit gaan meemaken. Ze hadden er veel zin in en keken er echt naar uit. Een paar jongens waren helaas verhinderd dus het was niet met heel het team. De jongens kregen eerst de rondleiding in het NAC-museum. Ze vonden het erg interessant. Er hingen heel veel foto’s van oude spelers van al die jaren en ja, Pierre van Hooijdonk herkenden ze meteen. Ook stonden er veel prijzen die ze konden bewonderen. En ze hebben de eerste leren (nog bruin van kleur) voetbal gezien en de eerste voetbalschoen. Die was ook van bruin leer met de noppen vast gespijkerd. De meneer die de rondleiding gaf vertelde het met veel plezier over zijn club NAC en de jongens vonden het erg leuk. 

    Na het bezoekje aan het museum kregen de jongens de rondleiding in en om het stadion. Ze hebben erg veel gezien, de kleedkamers, omroepcabine, persruimte, de business unit’s (zelfs de gouden). Ze mochten overal kijken maar nergens aanzitten en dat deden ze dan ook keurig. Toen als laatste naar het veld, het was net ingezaaid dus het mocht niet worden betreden. Maar ze hebben wel een ererondje hardgelopen langs het veld, dus dat was ook erg leuk. De meneer van de rondleiding deed het ook weer erg leuk en wist veel te vertellen. Het was in één woord "SUPER"! 

    De jongens van JO10-1 danken NAC hartelijk voor deze leuke ervaring!