• Ariën Pietersma verlengt verblijf op De Beek met twee jaar

Het technisch hart van RKSV Halsteren meldt dat keeper Ariën Pietersma zijn verblijf op sportpark De Beek met nog eens twee seizoenen verlengt.

De club is erg in zijn nopjes met dit nieuws. Pietersma heeft zich in de afgelopen seizoen ontpopt tot een clubicoon en cultheld en is razend populair onder jeugd van RKSV Halsteren. Zijn strijd en passie die hij iedere wedstrijd aan de dag legt is een voorbeeld voor velen en draagt mede bij aan het vertrouwen dat het elftal in defensief opzicht uitstraalt.

Pietersma is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij RKSV Halsteren en voert met zijn ploeg de ranglijst aan van de Hoofdklasse B.

De komende weken zal meer duidelijk worden over de selectie van volgend seizoen, waarbij het gezegde "als één schaap over de dam is..." hopelijk van toepassing zal zijn.