• Altijd als eerste op de hoogte zijn van RKSV Halsteren nieuws?

Nieuws van RKSV Halsteren dat je écht niet mag missen, kun je ook via WhatsApp ontvangen. Regelmatig plaatsen we nieuwsberichten op de website van RKSV Halsteren. De website is de officiele bron van nieuws over de club, dat staat sinds kort zelfs in de nieuwe statuten van de club. Omdat we snappen dat je niet altijd op de website van RKSV Halsteren kijkt, maar we het wel belangrijk vinden dat je (snel) op de hoogte bent van wat er speelt in de club, bieden we deze gratis Whatsapp-service aan.

De webredactie stuurt na plaatsing van een nieuwsbericht op de website via Whatsapp een pushbericht, waarmee je direct vanaf je smartphone naar het bericht op de website kan doorklikken.

Wil je deze pushberichten ook ontvangen? Whatsapp dan RKSV AAN naar 06-47638878 (tip: sla dit nummer in je adresboek van je smartphone op onder de naam RKSV Halsteren). Let op: je ontvangt geen bevestiging, maar je bent dan wel aangemeld. De service is gratis, er zijn geen kosten aan verbonden.

De Whatsapp-service is uitsluitend bedoeld om berichten te ontvangen, er kan niet op de berichten zelf gereageerd worden. Alleen de beheerder van de Whatsapp-service kan berichten versturen.

Tips
    We zijn erg benieuwd naar je feedback, die je via WhatsApp rechtstreeks aan de Whatsapp-beheerder kunt sturen. Nieuwstips kun je ook op deze manier doorgeven aan onze redactie.

Als je geen berichten meer wilt ontvangen, stuur STOP naar de beheerder van de Whatsapp-service. We gebruiken je nummer alleen voor het versturen van artikelen; je ontvangt geen reclame.

Met deze service hopen we als club nieuwsberichten over de club op een snelle en betrouwbare manier bij de leden en andere geïnteresseerden te kunnen brengen. Het gebruik van Whatsapp is groter en meer ingeburgerd dan iedere andere vorm van social media, zoals Facebook, Twitter en Instagram. Om die reden is gekozen voor Whatsapp als aanvullend medium voor de officiële communicatie vanuit de club. Deze service komt dus niet in de plaats van andere sociale media of bestaande Whatsapp-groepen voor specifieke doelgroepen (trainers/leiders, teams, scheidsrechters e.d.).