• Houd jij je rondom de wedstrijden bezig met het wedstrijdformulier?
    Of ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan onze nieuwe app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt.

Wat kun je met de app Wedstrijdzaken?

Met de app Wedstrijdzaken leg je het volledige wedstrijdformulier van jouw (zaal)voetbalwedstrijd digitaal vast op je mobiele telefoon. Van spelersopgaaf tot wissels en van tuchtzaken tot het invoeren van de eindstand. Alles wat je voorheen op papier deed, kun je nu in de app invoeren. Heb je akkoord gegeven op het wedstrijdformulier, dan wordt het formulier automatisch doorgestuurd naar de bond. Dit scheelt dus weer een hoop extra werk voor de club.

Nieuw in de app Wedstrijdzaken

Wanneer en waar moet jij als clubscheidsrechter fluiten? Over het algemeen word je daar via de vereniging per mail of bijvoorbeeld per telefoon van op de hoogte gebracht. Vanaf nu word je ook via de app op de hoogte gesteld. Zodra je bent aangesteld voor een wedstrijd, ontvang je automatisch een push-bericht op je smartphone. Zo weet je altijd waar en wanneer je moet fluiten! Handig toch?!

Gebruik de juiste app!
    Belangrijk is dat de KNVB Wedstrijdzaken app alleen gebruikt dient te worden door mensen met een actieve rol bij het wedstrijdformulier. Voor de andere spelers, leden, ouders enzovoorts is de Voetbal.nl app en website veel interessanter.

Belangrijk:

Spelers hebben KNVB Wedstrijdzaken NIET nodig om hun spelerspas te kunnen tonen. De pas is digitaal beschikbaar voor de scheidsrechters.

Voor wie?

De app Wedstrijdzaken is er voor alle betrokkenen bij het wedstrijdformulier rondom voetbalwedstrijden. Dit betreft dus:

• Aanvoerders
    • Teammanagers
    • Wedstrijdsecretarissen
    • Scheidsrechters

De scheidsrechter aan het woord

De eerste wedstrijden met het mDWF in de KNVB Wedstrijdzaken app zijn al gespeeld. We hebben veel scheidsrechters gesproken en laten ze aan het woord.

"In de kantine kwamen de ploegen zeggen dat ze in de app het wedstrijdformulier ingevuld hadden. Maar dat wist ik als scheidsrechter al omdat ik een berichtje had ontvangen dat de teams het ingevuld hadden, een push bericht.

Geen werk verder. Geen computer. Niet wachten. Geen irritatie. Prima."

KLIK HIER VOOR MEER KNVB INFORMATIE