Galerij der kampioenen

(Voorjaars)kampioenen 2016/2017

 

Het voetbalseizoen 2016/2017 ligt voor het belangrijkste deel al weer achter ons. Nog een paar weekenden met leuke activiteiten staan nog op het plan, maar de prijzen zijn inmiddels in alle competities verdeeld. Het is weer tijd voor de Galerij der Kampioenen van 2016/2017. Voor sommige teams is het een voorjaarskampioenschap, voor andere teams het klapstuk van een heel seizoen. Hoe dan ook, alle teams hebben een topprestatie geleverd en dat weten te bekronen met de titel! Daarom deze galerij. En als klap op de vuurpijl zullen de kampioensteams binnenkort een mooi plekje krijgen in de Halsterse Krant! Hou ‘m in de gaten!

De vereniging feliciteert onderstaande teams van harte met het behaalde kampioenschap! Kijk en lees op deze pagina de verhalen bij ieder kampioenschap. En geniet van de enthousiaste beelden!

JO9-2

De laatste wedstrijd van het seizoen was meteen de belangrijkste… Na een spannende competitie was het toch gelukt om de koppositie in te nemen, iets wat aan het begin van het jaar niet door iedereen verwacht was. Nr 2 kwam wel heel erg dichtbij en de laatste wedstrijd moest gewonnen worden om zeker te zijn van het kampioenschap. De jongens hebben laten zien op karakter de wedstrijden te kunnen uitspelen, lieten zich niet beïnvloeden door alle druk van buitenaf. Veel fans aan de kant van het veld hoopten natuurlijk op een voor Halsteren mooie wedstrijd. Na het eerste doelpunt bleef het spannend tot de 2-0! De JO9-2 kampioen! Alle lof voor de kids, waarbij speciale dank uitgaat naar de trainers en teamleider. Natuurlijk ook onze sponsor Autobedrijf Bastians heel erg bedankt voor de goede zorgen. Nu lekker vakantie vieren en veel zin in volgend seizoen…

JO10-1

Na kampioen te zijn geworden in de najaarscompetitie van de 1e klasse JO10 werd JO10-1 opnieuw ingedeeld in een nieuwe klasse. Ditmaal bij allemaal teams die ook kampioen waren geworden in de JO10 competities. We moesten dan ook een stuk verder weg voor onze uitwedstrijden. Maar ook in deze veel sterkere competitie bleek weer dat ons JO10-1 team een zeer goede lichting is want ook in deze competitie werden ze overtuigend kampioen!!! Dit deden ze ook nog eens met mooi goed voetbal waarin iedereen zijn taak prima uitvoerde en waardoor er een sterk en hecht team stond. Klasse jongens!!! Een fantastische prestatie!!!!

JO13-3

Zaterdag 6 mei 2017 speelde Halsteren JO13-3 tegen SC Kruisland de Kampioenswedstrijd in Kruisland. De supporters waren erop voorbereid dat Halsteren Kampioen zou worden en kwamen met spandoeken, ballonnen en confetti naar de wedstrijd kijken. Onder enthousiaste leiding van trainers Martijn en Pierre Boschman en aangemoedigd door de vele supporters heeft het team ook deze wedstrijd gewonnen. Dankzij een sterk en energiek samenspel zoals we van JO13-3 gewend zijn is de stand geëindigd met 4-7 winst voor Halsteren. Om uiteindelijk met een totaal van 27 punten in 10 wedstrijden het kampioenschap in de wacht te hebben gesleept. De spelers zijn in Kruisland gehuldigd met een medaille, waarna ze naar Halsteren zijn vertrokken voor het kampioensfeest met fris en friet in het clubhuis van RKSV Halsteren. Hard gewerkt met elkaar, verdiend kampioen dit jaar!

JO15-1

Gespeeld in de 1e klasse 11, met veel clubs uit Zeeuws Vlaanderen.  Onder leiding van de trainers Marvin Bedaf en Kees Bergmans, werden de eerste 11 wedstrijden gewonnen. Het begin na de winterstop ging het iets moeilijker en werden er wat puntjes gemorst. De ommekeer kwam tegen Terneuzen uit. Met een 4-4 gelijkspel behielden we de koppositie. In Vlissingen tegen JVOZ werd het kampioenschap binnengehaald.  17 wedstrijden werden er gewonnen, 3 gelijk en 1 verloren. Totaal 54 punten uit 21 wedstrijden met 88 doelpunten voor en 28 tegen. Een supergoed seizoen met hele goeie inzet van de mannen, een team met heel veel verschillende voetballers, en na afloop een appeltje, dat maakte het seizoen compleet. Met dank aan de sponsoren Kees Nefs Aardappelen en Toine Klaassen Tandtechniek.

JO15-3

We moesten de laatste wedstrijd winnen om zo met één punt voorsprong kampioen te worden. Zo’n 100 meter aan super enthousiaste supporters zijn getuige van de winst, waarna ons feestje losbarst met champagne 0.0%, gele bloemen, een XXL fototaart, confetti en een reuze beker met grote oren. In de kleedkamer staat nog eens een volle kuip met Radlers 0.0% in de ijsblokken op ons te wachten. Super geregeld door de ouders die het onderling ook uitstekend met elkaar kunnen vinden  Het is geweldig! Deze hechte groep voetballers zijn: Thomas, Hans Gerard, Thijs, Stijn, Gijs, Yarmo, Luca, Tommy, Sjoerd, Bas, Jens, Niek, Emil, Sam en Joep. Met als trainers Sjoerd en Kees!

JO19-3

Net zoals bij de najaarscompetitie is de JO19-3 van Halsteren wederom kampioen geworden. De één na laatste wedstrijd werd erg overtuigend met 4-0 geworden van Steenbergen. Met 6 punten voorsprong op de nummer 2, was de laatste wedstrijd niet meer van belang. Een prima team waar het hele seizoen een prima sfeer heerste. Na de wedstrijd volgde er een prachtig feestje, eerst in de kantine van Halsteren, later in de binnenstad van Bergen op Zoom. Een deel van het team wordt aangevuld met enkele spelers van JO19-2 zodat er volgend seizoen een mooi team kan worden opgesteld als JO19-1.

Zondag 3

Halsteren zondag 3 heeft op de laatste speeldag eindelijk de titel weten te pakken. Uitgerekend tegen concurrent Internos werd de zege in de laatste minuut op fantastische wijze veilig gesteld. Met een kampioenswedstrijd om kwart voor 10 ’s ochtends in Etten-Leur verwacht je een handjevol supporters, maar niets bleek minder waar. Familie en aanhang waren in groten getale gekomen en zorgden met fakkels, stadiontoeters en de nodige vocale steun voor een prachtige sfeer.

De 1-2 overwinning betekende het zo gekoesterde kampioenschap voor de zondag 3. De eerste ooit in het 10-jarig bestaan en werd dan ook groots gevierd op het veld, in de kleedkamer en daarna in de vertrouwde Halsteren kantine. Een prachtig seizoen met goed voetbal, enorm veel doelpunten, maar vooral veel plezier werd op prachtige wijze afgesloten tegen Internos. Iedereen bedankt voor alle support gedurende het jaar, clubscheidsrechter Toon voor het fluiten van de thuiswedstrijden en Ad van der Avert voor het openen van de kantine!