HALSTEREN krijgt eigen gezicht voor nieuwe seizoen

Club nog op zoek naar een doelman en offensief duo

De selectie van Halsteren voor het seizoen 2017/18 telt inmiddels officieel zeventien leden.

Nieuw in de selectie is Alper Özturk. De 22-jarige Bergenaar heeft inmiddels al enige weken met de selectie meegetraind en daarbij een positieve indruk achtergelaten. Ook de nieuwe trainer Ruud Pennings is erg blij met zijn komst. Özturk heeft eerder gespeeld bij RBC en de Beloften van Willem II. De linksbenige speler is op meerdere plekken in de verdediging en op het middenveld inzetbaar.

Na de gesprekken met Pennings en technisch manager Ron van Nijnatten hebben vele spelers uit de huidige selectie hun ja–woord gegeven om te blijven. Alleen met Matthew Amoah (afwezig) moet nog gesproken worden of hij een langer verblijf op sportpark De Beek ziet zitten.

Komend weekend speelt Halsteren haar laatste thuiswedstrijd tegen Chevremont uit Kerkrade.

“In de zoektocht naar 2 offensieve impulsen en een tweede doelman is Halsteren bijna geslaagd,” aldus Ron van Nijnatten, “binnen nu en twee weken moet de volledige groep definitief zijn.”

De selectie van Halsteren zondag 1 voor het seizoen 2017/2018

Blijven: Ariën Pietersma, Jurgen Gijzen, Thomas van der Spek, Jelle Voermans, Jeroen Beerendonk, Sigourney Bandjar, Ellas Meijer, Jurik Zimmerman, Jordy Nijs, Perry Bierkens
Komen: Josimar Pattinama (Hoek), Roycel James (VC Vlissingen), Sam van de Kreeke (DOSKO), Vincent Ivens (MOC’17), Nishant Jagernath (MOC’17), Jonathan Constantia (Baronie), Alper Özturk (zonder club), Jamie Lazaroms (Cluzona)
Gaan: Ferdy Yilmaz, Robin van Nijnatten, Jorn Hopmans, Rob Dietvorst, Bart Dietvorst, Marvin Bedaf, Roy de Weert, Bart Sweere, Mesut Kartal, Chafik Boushaba