• Magazine 'Halsteren in Beweging'

In het voetbalseizoen 2014-2015 heeft de Businessclub haar eerste business magazine getiteld 'Halsteren in Business' uitgebracht. Sinds het seizoen 2016-2017 wordt er een actieve koppeling met de vereniging gemaakt. Hierdoor heet het magazine vanaf de derde jaargang 'Halsteren in Beweging', een magazine voor sponsoren, leden en supporters van RKSV Halsteren. Het magazine komt elk jaar aan het begin van het voetbalseizoen uit.Wenst u één of meer gedrukte versies van Halsteren in Beweging te ontvangen? Neem dan contact op met de Businessclub van RKSV Halsteren.

Meerwaarde

Het magazine biedt zowel de club als de members toegevoegde waarde doordat het netwerk van de Businessclub wordt ingezet om het magazine te verspreiden. Halsteren in Beweging is tevens uw ideale mogelijkheid om uzelf en uw bedrijf perfect te presenteren. Door een ideale mix van zakelijke en clubgerelateerde artikelen, wordt het magazine door een brede doelgroep in de Zuidwesthoek van Nederland gelezen!

Mogelijkheden

Het business magazine biedt ruimte aan de members om hun bedrijf, onderneming of organisatie te presenteren. De Businessclub biedt u als member de volgende mogelijkheden:

• U kunt een advertentie plaatsen ter grootte van een halve of hele pagina.
    • Uw onderneming kan worden gepresenteerd door middel van een tekst met of zonder afbeeldingen.
    • Eén van de leden van de Businessclub komt graag bij u op locatie langs om een interview af te nemen. De Businessclub verzorgt vervolgens het artikel en deze wordt na uw goedkeuring geplaatst. Eventueel met afbeeldingen.

Als member van de Businessclub krijgt u een aantal exemplaren van Halsteren in Beweging kosteloos toegezonden. Het magazine wordt breed verspreid in de Zuidwesthoek van Nederland.