• LID WORDEN

ALLE INFORMATIE OVER HET LIDMAATSCHAP

Wil jij ook bij RKSV Halsteren komen voetballen? Kom gerust eens kijken tijdens de trainingen of wedstrijden van je leeftijdgenoten. Je kunt ook informatie vragen via onze e-mail: info@rksvhalsteren.nl

CONTRIBUTIE 2016 - 2017

In de Algemene Ledenvergadering van 25 februari 2016 is besloten ten aanzien van de contributie voor het seizoen 2016-2017 geen verhoging toe te passen. Bij de beraadslaggingen daarover is gezegd dat de inflatie in het jaar 2015 erg gering is en dat ook andere prijsstijgingen nauwelijks aanwezig zijn.
    De volgende bedragen zijn dan ook voor het seizoen 2016-2017 van toepassing:

CATEGORIE
    BEDRAG
    Steunend lid €62,00
    Jeugdleden prestatief (2x trainen p.w.) €172,00
    Jeugdleden recreatief (1x trainen p.w.) €150,00

Senioren prestatief (2x trainen p.w.) €208,00
    Senioren recreatief (1x trainen p.w.) €186,00
    Senioren 40+ €115,00
    Zaalvoetballers €206,00
    Actief in zaal en veld €257,00

GEZINSKORTING

• Per gezin behoeven maximaal 2 kinderen contributie te betalen.
    • De volgorde van geboorte is hierbij de maatstaf.
    • Het betreft dan wel een enkelvoudig gezin. Dus voor nieuwgevormde gezinnen, waarbij de beide partners uit eerdere relaties kinderen hebben, geldt dit besluit alleen voor de enkelvoudige samenstelling. Apart de eenheid van de vader en die van de moeder. Dus als bijvoorbeeld de vader uit zijn eerdere gezinssituatie 2 kinderen heeft en zijn nieuwe partner uit haar eveneens eerdere gezinssituatie ook 2 kinderen geldt er geen korting.
    • Het derde en volgende kind van een gezin is gratis lid van de vereniging.

BETALING CONTRIBUTIE

De contributie dient voor aanvang van het seizoen te worden overgemaakt op de contributierekening van de vereniging nummer: NL60RABO011.88.15.245 t.n.v. RKSV Halsteren onder vermelding van de naam van het lid, zijn of haar relatienummer en het factuurnummer die hij of zij van de vereniging heeft ontvangen.

Groep Leeftijd
    Senioren Vanaf 18 jaar
    JO19 17 t/m 18 jaar
    JO17 15 t/m 16 jaar
    JO15 13 t/m 14 jaar
    JO13 11 t/m 12 jaar
    JO11 9 t/m 10 jaar
    JO9

7 t/m 8 jaar

5 t/m 6 jaar

Bij aanmelding van een nieuw lid heeft het bestuur van RKSV Halsteren bepaald dat de machtigingskaart voor een automatische incasso, die aan het aanmeldingsformulier is bevestigd verplicht dient te worden ingevuld, zodat de jaarlijkse contributie automatisch kan worden geïnd. Hiermede voorkomt u dat de betaling daarvan wordt vergeten en er problemen zouden kunnen ontstaan.

Bij voorbaat dank.

• Aspirantlid aanmelden

Voornaam
    Tussenvoegsel
    Achternaam *
    Geslacht *
    Geboortedatum *
    Bondssporten
    Huisnummer *
    Postcode *
    Mobielnummer
    Herhaal email
    Iban *
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!