• LID WORDEN

ALLE INFORMATIE OVER HET LIDMAATSCHAP

Wil jij ook bij RKSV Halsteren komen voetballen? Kom gerust eens kijken tijdens de trainingen of wedstrijden van je leeftijdgenoten. Je kunt ook informatie vragen via onze e-mail: info@rksvhalsteren.nl

CONTRIBUTIE 2017 - 2018

Bij de vaststelling van de begroting in de Algemene Ledenvergadering van 16 maart 2017 is besloten ten aanzien van de contributie voor het seizoen 2017-2018 geen verhoging toe te passen. Bij de beraadslagingen daarover is gezegd dat de inflatie in het jaar 2016 gering is en dat ook andere prijsstijgingen nauwelijks aanwezig zijn.
    De volgende bedragen zijn dan ook voor het seizoen 2017-2018 van toepassing:

CATEGORIE
    BEDRAG
    Steunend lid €62,00
    Jeugdleden prestatief (2x trainen p.w.) €172,00
    Jeugdleden recreatief (1x trainen p.w.) €150,00

Senioren prestatief (2x trainen p.w.) €208,00
    Senioren recreatief (1x trainen p.w.) €186,00
    Senioren 35+ €115,00
    Zaalvoetballers €206,00
    Actief in zaal en veld €257,00

GEZINSKORTING

• Per gezin behoeven maximaal 2 kinderen contributie te betalen.
    • De volgorde van geboorte is hierbij de maatstaf.
    • Het betreft dan wel een enkelvoudig gezin. Dus voor nieuwgevormde gezinnen, waarbij de beide partners uit eerdere relaties kinderen hebben, geldt dit besluit alleen voor de enkelvoudige samenstelling. Apart de eenheid van de vader en die van de moeder. Dus als bijvoorbeeld de vader uit zijn eerdere gezinssituatie 2 kinderen heeft en zijn nieuwe partner uit haar eveneens eerdere gezinssituatie ook 2 kinderen geldt er geen korting.
    • Het derde en volgende kind van een gezin is gratis lid van de vereniging.

BETALING CONTRIBUTIE

De contributie dient voor aanvang van het seizoen te worden overgemaakt op de contributierekening van de vereniging nummer: NL60 RABO 0118 8152 45 t.n.v. RKSV Halsteren onder vermelding van de naam van het lid, zijn of haar relatienummer en het factuurnummer die hij of zij van de vereniging heeft ontvangen. De inning van de contributie vindt plaats via Club Collect. Leden ontvangen één of twee maal per jaar een factuur voor de betaling van de contributie.

Groep Leeftijd

Herhaal email
    Iban *
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!