• Businessclub

In oktober 2013 vond de start plaats van de nieuwe Businessclub van RKSV Halsteren, met als doel een belangrijk platform te vormen voor regionale ondernemers. Inmiddels helpen wij ruim honderd sponsoren om hun investering via het netwerk van (vrijwilligers van) RKSV Halsteren ruimschoots terug te verdienen, dit conform onze slogan 'Sponseren is geld verdienen'.De Businessclub bestaat uit de Commerciële Commissie (die onder andere in contact staat met huidige en potentiële sponsoren en sponsoren met elkaar verbindt) en de Businessclub (die onder andere de zakelijke events organiseert en het zakelijke gedeelte van 'Halsteren in Beweging' voor haar rekening neemt). Uiteraard werken deze twee commissies nauw samen en vergaderen ze gezamenlijk.De Businessclub van RKSV Halsteren biedt voor zowel haar sponsoren en de vereniging op vijf gebieden toegevoegde waarde:

• De organisatie van zakelijke events;
    • Het uitbrengen van een clubmagazine, in samenwerking met de Publiciteitscommissie;
    • Het organiseren van 'Rondom de Wedstrijd' tijdens thuiswedstrijden, in samenwerking met de Technische Commissie en de Zondag 1 selectie;
    • Het faciliteren van trainingsmiddelen voor alle jeugdelftallen i.s.m. met onze Businessclubleden;
    • Het aanbieden van mogelijkheden op het gebied van narrowcasting.

Deze mogelijkheden worden verder verduidelijkt op de pagina 'Sponsormogelijkheden'.

• BESTUURSLEDEN

De Businessclub van RKSV Halsteren heeft de volgende bestuursleden: