Sponsormogelijkheden

De Businessclub

Als lid van de Businessclub van RKSV Halsteren heeft u recht op de vele voordelen. Wat dacht u van het presenteren van uw eigen onderneming of zelfs een bezoek aan een wedstrijd van NAC Breda? Ontdek welke voordelen de Businessclub u kan bieden!

De mogelijkheden

De Businessclub biedt u vier sponsorpakketten aan, te weten een ‘Membership’, een ‘Zilverpakket’, een ‘Goudpakket’ en een ‘Platinapakket’. De voordelen van de pakketten worden in de onderstaande tabel getoond.

Member Zilver Goud Platina
Lid van de Business Club X X X X
Toegang tot ‘Rondom de Wedstrijd’ X X X X
Seizoenkaarten Zondag 1 (in stuks) 2 4 8 12
Reclamebord (in meters) 3* 6 9 of 12 15
Bezoek wedstrijd NAC Breda X X X
Vermelding magazine Halsteren in Beweging Logo 0,5 pagina 1 pagina
Vermelding in marketing-uitingen (website, Facebook, Twitter, nieuwsbrief, programmaboekje) X X X
Presenteren van de eigen onderneming aan de Business Clubleden X
Uw bijdrage (per seizoen) € 500,- € 1.500,- € 2.500,- € 5.000,-

* Een membership bevat alleen een reclamebord als de contractduur minimaal drie jaar bedraagt

Bordpakket

Naast de vier bovenstaande pakketten biedt de Businessclub van RKSV Halsteren u ook de mogelijkheid tot alleen een reclamebord. Deze overeenkomst wordt afgesloten voor minimaal drie jaar en u heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Bordpakket 3 6 9
Reclamebord (in meters) 3 6 9
Uw bijdrage (per seizoen) € 350,- € 600,- € 750,-

Overige mogelijkheden

Bovendien is het mogelijk om op een andere manier uw steentje bij te dragen aan de club. Zo kunt u ervoor kiezen om elftalsponsor te worden, waarbij uw bedrijfsnaam op alle teamkleding van het desbetreffende team prijkt. Ook is het mogelijk om balsponsor van een thuiswedstrijd van Zondag 1 te worden. Ook daar is RKSV Halsteren enorm blij mee, probeert u maar eens een voetbalwedstrijd te spelen zonder bal!