Magazine

In het voetbalseizoen 2014-2015 heeft de Businessclub haar eerste business magazine getiteld “Halsteren in Business” uitgebracht. Het seizoen 2016-2017 is de derde jaargang van dit magazine en is tevens de eerste jaargang dat er een actieve koppeling met de voetbalclub wordt gemaakt. Hierdoor heet het magazine vanaf de derde jaargang “Halsteren in Beweging”, een magazine voor sponsoren, leden en supporters van RKSV Halsteren.

Download de laatste editie van Halsteren in Beweging!

Wenst u één of meer gedrukte versies van Halsteren in Beweging te ontvangen? Neem dan contact op met de Businessclub van RKSV Halsteren.

Meerwaarde

Het magazine biedt zowel de club als de members toegevoegde waarde doordat het netwerk van de Businessclub wordt ingezet om het magazine te verspreiden. Halsteren in Beweging is tevens uw ideale mogelijkheid om uzelf en uw bedrijf perfect te presenteren. Dit zorgt ervoor dat het magazine, en daarmee uw bedrijf, in de Zuidwesthoek van Nederland bekend is!

In Halsteren in Business staat uw onderneming centraal, dus niet het voetbal. De Businessclub brengt het magazine uit met een focus op business, met daaroverheen een voetbalsausje.

Wilt u ook vermeld worden in het business magazine? Sluit u dan als member aan bij de Businessclub van R.K.S.V. Halsteren en kijk welk sponsorpakket het beste bij u en uw onderneming past!

Mogelijkheden

Het business magazine biedt ruimte aan de members om hun bedrijf, onderneming of organisatie te presenteren. De Businessclub biedt u als member de volgende mogelijkheden:

• U kunt een advertentie plaatsen ter grootte van een kwartpagina, halve pagina of een hele pagina.
  • Uw onderneming kan worden gepresenteerd door middel van een tekst met of zonder afbeeldingen.
  • Eén van de leden van de Businessclub komt graag bij u op locatie langs om een interview af te nemen. De Businessclub verzorgt vervolgens het artikel en deze wordt na uw goedkeuring geplaatst. Eventueel met afbeeldingen.

Als member van de Businessclub krijgt u een aantal exemplaren van Halsteren in Business.

Eerstvolgende editie

De eerstvolgende editie van Halsteren in Beweging verschijnt in september 2017. Uiteraard kan uw bedrijf prijken in dit magazine! Neem hiervoor contact op met de Businessclub van RKSV Halsteren.

Magazine ontvangen

Wenst u één of meer gedrukte versies van Halsteren in Beweging te ontvangen? Neem dan contact op met de Businessclub van RKSV Halsteren.

Archief

Hier vindt u alle edities van Halsteren in Business en Halsteren in Beweging in omgekeerd chronologische volgorde.