Commercie

Doel
Het doel, de ambitie en de uitdaging van de commerciële commissie is het creëren van meerwaarde voor de sponsoren, die in ruil daarvoor bereid zijn de activiteiten van R.K.S.V. Halsteren te ondersteunen.

Hoewel traditionele vormen van sponsoring altijd zullen blijven bestaan, is sponsoring in de basis geen eenrichtingsverkeer. U investeert geld, wat u vanzelfsprekend ook weer terug wil verdienen. Het zal u niet verbazen dat ons devies is: “Sponsoren is geld verdienen!!!”. Het spreekt voor zich dat een actieve participatie in het netwerk door de sponsor een wezenlijke randvoorwaarde is voor het succes. Wij geloven niet in pluche en koude drukte, het gaat om laagdrempeligheid en de juiste mensen ontmoeten. De meest succesvolle ondernemers staan met beide benen op de grond en hebben er meer behoefte aan om wijzer te worden dan uit te dragen hoe fantastisch ze zijn.

Aanbod
Een belangrijk ingrediënt voor een succesvol sponsorschap is de keuze van de reclame-uiting.Wij luisteren goed naar de wensen en behoeften van u als sponsor. Samen met u spreekt de commerciële commissie uw verwachtingen, de verwachtingen van de club en ieders inbreng daarin. Een sponsorschap wordt alléén een succes als de verwachtingen worden overtroffen. Samen met u wordt het best geschikte sponsorpakket gekozen. Tailor made en creatieve oplossingen hebben onze voorkeur. De commerciële commissie zorgt er, in intensieve samenwerking met de Businessclub, voor dat uw sponsordeal meetbaar is!

De commerciële commissie biedt u een viertal sponsorpakketten aan, te weten:

• Membership;
  • Zilver pakket;
  • Goud pakket;
  • Platina pakket.

Daarnaast bieden wij nog bordpakketten en pakketten voor het sponsoren van elftallen en de Voetbal Academy aan. Wilt u meer weten over deze sponsormogelijkheden? Kijk dan op de pagina sponsormogelijkheden.

Mocht u meer informatie willen of vragen hebben over de sponsorpakketten hebben, mail dan uw contactgegevens naar businessclub@rksvhalsteren.nl. Er wordt vervolgens contact met u opgenomen!

Onderscheidend vermogen
Ons onderscheidend vermogen moet liggen in creatieve oplossingen. Uw doelstelling moet worden gerealiseerd, en daar gaan wij alles aan doen!

Belangrijke elementen om een sponsorschap succesvol te maken is een evenwichtige samenstelling van het sponsorbestand, de kwaliteit van de georganiseerde evenementen, het netwerk van u als sponsor en het netwerk van de bestuursleden, adviseurs, vrijwilligers en andere personen en organisatie verbonden aan R.K.S.V. Halsteren. Dit komt allemaal samen bij de ontmoetingsmomenten in een seizoen (evenementen en wedstrijden).

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van het heden en de toekomst. R.K.S.V. Halsteren springt op die ontwikkeling in met accounts op Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze accounts worden opengesteld voor u als sponsor!

Evaluatie
Evaluatie van de afgesproken doelstellingen en verwachting is een vast onderdeel van de samenwerking tussen u en de commerciële commissie. Normaal gesproken vindt de evaluatie na afloop van het voetbalseizoen plaats, maar als u de voorkeur heeft voor een andere planning past de commerciële commissie zicht daar graag op aan.

Suggesties
Het bestuur van de commerciële commissie staat open voor suggesties; schroom vooral niet om een goed idee met ons te delen!

Contactgegevens commerciële commissie

businessclub@rksvhalsteren.nl

Rick Mijnsbergen (06 53794068)

Sandra de Jong (06 14566137)