Businessclub

Ontstaan
Op 30 oktober 2013 vond de kick-off plaats van de nieuwe Businessclub van R.K.S.V. Halsteren. De Businessclub heeft als ambitie om een belangrijk platform te vormen voor ondernemers in met name de Zuidwesthoek van Nederland. Een membership van de Businessclub is de sleutel tot een unieke sponsordeal!

Jaarlijkse evenementen
Als member van de Businessclub van R.K.S.V. Halsteren bent u van harte welkom op de zes interessante bijeenkomsten die we ieder voetbalseizoen organiseren.

Bent u nog geen member? Members zijn onze sponsoren en barterdeals die een minimaal sponsorbedrag van € 500,- per voetbalseizoen aan de club bijdragen. Neem voor meer informatie contact op met de commerciële commissie

Deze evenementen lopen uiteen van bedrijfsbezoeken tot interactieve presentaties. Naast wisselende evenementen heeft de Businessclub een aantal traditionele evenementen, te weten koken met de selectie (genieten van een door de spelers en technische staf gekookt diner), de nieuwjaarsreceptie en een seizoenafsluiter bij Brasserie de Berk.

Benieuwd naar de Businessclub agenda van dit seizoen? Kijk dan op de pagina Businessclub agenda!

Rondom de Wedstrijd
Naast de bijeenkomsten kunnen members elkaar uiteraard ook ontmoeten tijdens de voetbalwedstrijden. Tijdens de thuiswedstrijden heeft u met uw seizoenkaart (gratis bij een membership) toegang tot het sponsorhome van de club. In het sponsorhome worden alle members uitgenodigd voor een hapje en een drankje, met onder andere een voor- en nabeschouwing op de wedstrijd en tal van interviews. Dit concept hebben wij ”Rondom de wedstrijd” genoemd. Door het ongedwongen en vrijblijvende karakter van deze netwerkmogelijkheid creëert het de ideale sfeer om uw netwerk te onderhouden in een sportieve omgeving. Een happening op zondagmiddag (en incidenteel op zaterdagavond) waar u samen met uw partner, zakenrelatie of buurman kunt praten met members over business en voetbal!

Vanzelfsprekend zijn (een aantal van) de leden van de Businessclub en commerciële commissie aanwezig om u te ontvangen en te begeleiden tijdens de wedstrijden.

Magazine
In het voetbalseizoen 2014-2015 heeft de Businessclub haar eerste business magazine getiteld “Halsteren in Business” uitgebracht. Vanaf het seizoen 2015-2016 wordt het magazine tweemaal per jaar uitgegeven.

Klik hier voor meer informatie over ons business magazine Halsteren in Business.

Suggesties
Het bestuur van de Businessclub staat open voor suggesties; schroom vooral niet om een goed idee met ons te delen!

Contactgegevens Businessclub

Businessclub@rksvhalsteren.nl

Rick Mijnsbergen (06 53794068)

Lisette Bouwman (06 24513727)

Gitta de Keijzer – Nagtzaam (06 53645020)

Sebastiaan Bouten (06 81628038)

Johan Meerman (06 53554958)

Volg de Businessclub nu ook op Facebook!