Website krijgt opknapbeurt

Dit is het laatste bericht op deze versie van de website! Binnenkort zal de website van RKSV Halsteren een grondige facelift krijgen. Vanaf dan zal de website een volledige integratie krijgen met Sportlink, de informatiebron van de KNVB. Dit scheelt behoorlijk wat werk voor de beheerders van de website en de actualiteit van de website gaat er op vooruit.

Nieuw op de website wordt de persoonlijke omgeving voor de leden, waarin zij zelf de persoonsgegevens in Sportlink kunnen onderhouden (bijv. adres- en bankgegevens).

Omdat we voor de toegang tot die persoonlijke gegevens aan ieder lid inloggegevens gaan verstrekken, is het van groot belang dat de vereniging van iedereen een geldig emailadres bezit. Dat is nu nog niet het geval. Er zal dan ook de komende tijd een inhaalslag worden gemaakt, om de ledenadministratie hiervoor compleet te maken.

De inloggegevens hebben de leden ook nodig om zich aan te melden op de nieuwe Voetbal.nl-app, die ook volledig gevoed gaat worden vanuit Sportlink en Рnaast de website Р een belangrijk communicatiemiddel van de vereniging gaat worden. Meer info hierover volgt binnenkort.

Weet je op voorhand al, dat de vereniging (nog) niet over een actueel emailadres van je beschikt, geef dit dan zo snel mogelijk via een email aan publiciteit@rksvhalsteren.nl.

Alvast een voorproefje van de nieuwe website.