RONDOM DE WEDSTRIJD: HALSTEREN - CHEVREMONT

Aanstaande zondag speelt Halsteren 1 de zijn laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Tegenstander is Chevremont uit Kerkrade. Hieronder vindt u meer informatie over het programma rondom deze wedstrijd. Na de wedstrijd is er een feestje naar aanleiding van de afsluiting van het seizoen!

RONDOM DE WEDSTRIJD

‘Rondom de Wedstrijd’ speelt zich af in ’t Ooievaarsnest. Om 14.00 uur wordt er een voorbeschouwing op de wedstrijd gegeven door een lid van de technische staf. Na de wedstrijd vindt een nabeschouwing op de wedstrijd plaats door de hoofdtrainer en worden de Pupil van de Wedstrijd en de Plus Man of the Match in het zonnetje gezet. Na afloop is de muzikale omlijsting in handen van Rudy de Wit.

TIJDSCHEMA

Onderstaand vindt u het tijdschema van de thuiswedstrijd tegen Chevremont:

14.00 uur Start Rondom de Wedstrijd met een voorbeschouwing

14.30 uur Aftrap Halsteren – Chevremont

15.15 uur Finale John de Frel Penaltybokaal

16.45 uur Afsluiting Rondom de Wedstrijd met een nabeschouwing en huldiging Pupil van de Wedstrijd, Plus Man of the Match en de Speler van het Jaar, die door ’t Rondje in een maatpak wordt gestoken!

Graag tot aanstaande zondag om 14.00 uur in ’t Ooievaarsnest!

PUPIL VAN DE WEDSTRIJD

Op zondag 14 mei is Evi Dockx de Pupil van de Wedstrijd. Evi is 11 jaar, speelt al twee jaar bij RKSV Halsteren, dit seizoen in de JO11-6. Zij is inmiddels al twee keer kampioen geworden! Haar favoriete team bij RKSV Halsteren is het eerste, met daarin Matthew Amoah als beste voetballer. PSV is haar andere favoriete ploeg. En daarin zijn Jeroen Zoet, Davy Pröpper en Luuk de Jong haar favoriete spelers. De rechts- en een beetje linksbenige Evi speelt het liefst met rugnummer 9 op de linksback-positie. Naast voetbal vindt Evy judo ook erg leuk.

BALSPONSOR

Heeffer en Nuijten Grondwerken Kabelwerken