Brainstormbijeenkomst commissie Sportiviteit en Respect 17 mei a.s.

A.s. woensdag, 17 mei, vindt een brainstormbijeenkomst plaats van de commissie Sportiviteit en Respect. De bijeenkomst start om 19.30 uur in de bestuurskamer.

Hoewel deze uitnodiging pas op een laat tijdstip wordt gepubliceerd, zijn de leden en ouders van jeugdleden van harte welkom om bij deze brainstormbijeenkomst aanwezig te zijn. Mocht je gelegenheid en interesse hebben, laat dat dan even weten aan Patrick Koek (publiciteit@rksvhalsteren.nl of 06-12605806).

Tijdens de bijeenkomst komt een diversiteit aan onderwerpen aan de orde, waarbij we de vraag willen beantwoorden wat er speelt bij RKSV Halsteren op dit gebied, wat we eraan willen doen en hoe we dat gaan organiseren. Enkele scheidsrechters en jeugdteamleiders hebben hun medewerking al toegezegd, maar er is nog plek voor meer deelnemers.

Heb je morgenavond nog geen plannen en gaan sportiviteit en respect je aan het hart, zorg dan dat je er morgenavond bij bent!