Businessclubevent: Wat maakt een team succesvol?

Wat maakt een team succesvol?

Dit thema staat centraal op maandag 15 mei aanstaande tijdens een door Businessclub RKSV Halsteren georganiseerde avond waarop Henk Groener zal spreken.

Henk Groener heeft onze nationale vrouwen handbalploeg in enkele jaren naar de wereldtop gebracht. Onder Groener groeiden de handbaldames uit tot een hecht team dat van iedereen kon winnen. Dat leidde tot zilver op EK en WK en een 4e plek op de Olympische spelen in Rio. De ploeg ontketende tijdens het verrassend succesvolle WK van vorig jaar een ware hype in Nederland, mede door het aanvallende en attractieve spel dat het team speelt. Speelsters als Estavana Polman en Tess Wester werden publiekslievelingen.

Graag nodig wij u in samenwerking met onze sponsoren DataByte en Vermetten uit voor deze interessante avond op maandag 15 mei a.s. op de bedrijfslocatie van Databyte – Drukkerij 3 te Steenbergen.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00u: Ontvangst
19.25u: Welkom namens onze Businessclub door Sebastiaan Bouten
19.30u: Korte presentatie van Vermetten door John Vermetten
19.45u: Korte presentatie van Databyte door John Heijnen
20.00u: Lezing door Henk Groener over “succesvolle teams”
21.30u: Afsluitende borrel

Wilt u graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn op maandag 15 mei a.s., meld u dan nu aan middels een e-mail naar businessclub@rksvhalsteren.nl.